2017
Geweld in het kader van verkiezingen is zinloos
Wednesday, 19 April 2017 12:22

Dat de aanloop naar de verkiezingen van 28 april 2017 gepaard gaat met veel emoties valt te begrijpen en te billijken. Wat echter onacceptabel is, is het toepassen van intimidatie, vernielingen, verbaal en fysiek geweld en regelrechte aanslagen.

Read more...
 
De premier dient zijn uitspraak te substantiëren, bij te stellen of te rectificeren
Thursday, 13 April 2017 15:46

Met diepe bezorgdheid maakt de VBC bekend dat zij na de uitspraak van Minister President Pisas dat Curaçao failliet is, een aantal verontrustende reacties heeft ontvangen van zowel lokale als internationale investeerders. Gevraagd wordt wat er aan de hand is en waarop de uitspraak van de Minister President gebaseerd is.

Read more...
 
Inmenging politieke bestuurders wateraansluiting ondoordacht en hoogst onverantwoordelijk
Friday, 07 April 2017 09:57

De opdracht van het interim kabinet Pisas aan Aqualectra om per direct afgesloten huishoudens weer aan te sluiten op het waterleidingnet zonder dat bekend is wie de achterstallige waterrekeningen gaan betalen is naar oordeel van de VBC ondoordacht en hoogst onverantwoordelijk.

Read more...
 
Verkiezingen moeten doorgaan voor stabiliteit en rust
Thursday, 30 March 2017 10:06

De huidige politieke situatie en ontwikkelingen geven reden tot ernstige bezorgdheid. De bestuurlijke instabiliteit  en onzekerheid lijken eerder toe dan af te nemen mede vanwege het feit dat het nieuwe interim kabinet zich kennelijk niet aan de formatieopdracht wenst te houden.

Read more...
 


Copyright © 2021 Vereniging Bedrijfsleven Curaçao. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.